Midtfyn: Det er blevet en tradition, at Ringe Dyrehospital inviterer hunde og deres ejere på en gåtur nytårsaftensdag, og arrangementer holdes i hævd i 2017.

31. december klokken 10 begynder turen, og i år er der en lille ændring, idet de to- og firbenede motionerer omkring Lykkesholm Slot, Lykkesholmvej 20 i Ørbæk.

Det er også her, man mødes, og foruden motion og socialt samvær er formålet med turen at give hundene en naturlig træthed inden nytårsaftens mange knald og brag.

Undervejs på gåturen om formiddagen vil der være indlagt en sjov opgave med mulighed for en gevinst. Gevinsten trækkes i det nye år, og vinderen offentliggøres på Facebook, oplyser Ringe Dyrehospital.

Sidste år deltog cirka 140 hunde og 190 på to ben, og det er gratis at deltage i gåturen. Man skal dog tilmelde sig, og det skal ske på telefon 62 62 17 60 eller ved at skrive en mail til kontakt@dyrlaegen.dk. Tilmelding skal ske senest den 29. december.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.