Friluftsidéer er velkomne


Friluftsidéer er velkomne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommunen opfordrer borgerne til at komme med forslag til spændende friluftsaktiviteter

FAABORG-MIDTFYN: På et møde tirsdag den 10. juni godkendte kommunalbestyrelsen den såkaldte friluftsstrategi. Her bliver der opstillet en række mål for nye friluftsaktiviteter i kommunen.

I strategien er der blandt andet luftet idéen som et friluftseksperimentarium, der skal være centrum for aktiviteter såsom træklatring, rollespil og mountainbiking.

- Vi har mange andre begrænsninger i kommunen, men lige præcis et aktivt friluftsliv har vi rigtig mange gode muligheder for, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget Lene Høsthaab.

Det mente også resten af kommunalbestyrelsen, der nu har sendt forslaget videre til høring. Men eftersom kommunen endnu ikke ved, hvor stor interessen er for flere friluftsaktiviteter, og hvilke der i så fald skal være, opfordrer man borgerne til at komme med gode idéer.

- Vi ser gerne, at der kommer en masse høringssvar fra borgere eller interessegrupper, der kan komme med nogle input. Vi har bare kastet bolde nogle bolde op i luften, fortæller Lene Høsthaab.

Friluftsstrategien indgår som et af otte indsatsområder i udviklingen af kommunen, og strategien indeholder fem indsatsområder, som alle vil få ekstra opmærksomhed fremover.

De fem indsatsområder indeholder målsætninger om, at adgange til skove og kyster skal forbedres, der skal være flere bynære rekreative områder, der skal være markante friluftstemaer, profileringen skal være bedre, og der skal være skovrejsning i den nordlige del af kommunen.

Friluftsidéer er velkomne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce