Fremgangen fortsætter: Der er fart på CH Udlejnings maskiner

Claus Hansen og hustruen Anette kan med glæde konstatere, at fremgangen hos CH Udlejning A/S fortsætter. Arkivfoto: Lasse Hansen

Fremgangen fortsætter: Der er fart på CH Udlejnings maskiner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boligbyggeriet på Støberigrunden i Ringe og byggeaktivitet i Odense er blandt andet årsager til, at CH Udlejning A/S har øget resultatet på bundlinjen med et par millioner.

Ringe: For et år siden satte indehaveren af CH Udlejning A/S, Claus Hansen, sin underskrift på et regnskab, der var det bedste af sin slags i virksomhedens levetid.

Overskuddet på bundlinjen blev øget med et par millioner kroner, og fremgangen ser ud til at fortsætte i virksomheden, der udlejer større og mindre maskiner.

45-årige Claus Hansen har netop offentliggjort regnskabet for 2017, og her er overskuddet igen øget med et par millioner kroner.

- Vi har handlet nogle maskiner sidste år, og der har vi solgt nogle over værdi, så der ligger en lille smule der og pynter på regnskabet, og det viser bare vigtigheden af at afskrive, forklarer Claus Hansen.

- Men det har været et godt år. Det er i hvert fald ikke blevet ringere, lyder det fra virksomhedsejeren.

CH Udlejning A/S
Direktion: Claus Hansen

Bestyrelse: Claus Hansen, Anette Hansen, Jesper Ulrik Rasmussen

Regnskabstal 2017 (2016) i kroner:

Bruttofortjeneste: 10.785 mio. (8.092 mio.)

Resultat før skat: 5.287 mio. (3.080 mio.)

Årets resultat: 4.118 mio. (2.378 mio.)

Egenkapital: 12.374 mio. (8.359 mio.)

CH Udlejning A/S har adresse på Kielbergvej i Ringe og på Siøvej i Nyborg.
Det er to år iden, at Claus Hansen investerede omkring otte millioner  kroner i et  nyt domicil tæt ved motorvejen. Det mener han selv er en væsentlig årsag til virksomhedens fremgang. Arkivfoto: Lasse Hansen
Det er to år iden, at Claus Hansen investerede omkring otte millioner kroner i et nyt domicil tæt ved motorvejen. Det mener han selv er en væsentlig årsag til virksomhedens fremgang. Arkivfoto: Lasse Hansen

Byggeboom gør godt

Det er blandt andet heftig byggeaktivitet i Odense, der har øget efterspørgslen efter Claus Hansens maskiner. De sendes ud over hele Fyn fra Kielbergvej i Ringe og afdelingen i Nyborg.

- Odense har haltet lidt efter de andre store byer, men her er man kommet i gang, og i Ringe sker der også noget, så det kan vi mærke. Vi kan jævnligt læse i avisen, at der sættes gang i store byggerier til 200-300 millioner kroner i Odense, siger Claus Hansen og tilføjer.

- Det er måske ikke lige dem vi får, men der vil altid blive noget rundt omkring. Det smitter af, og hvis nogle af de helt store blive mætte, så bliver der plads til de lidt mindre, og så kan det være, at vi kommer med. Det rykker jo i det hele, pointerer den 45-årige, der også har nydt godt af boligbyggeriet på Støberigrunden i Ringe.

Det byggeri er netop færdiggjort og de første beboere flyttet ind, og en stor del af maskinparken, som blev brugt til at opføre lejeboligerne, blev hentet hos Claus Hansen.

- Bergholt Busser bygger også her på Kielbergvej, og der har jeg også et par maskiner kørende, og Stål & Plast skal til at udvide (bygger ny fabrik på Industrivej, red.), og det vil også smitte af, siger Claus Hansen.

Ny medarbejder

Det er to år siden, at virksomheden flyttede til det nye domicil på Kielbergvej tæt ved motorvejen. En øget synlighed og nem tilgængelighed har ifølge indehaveren også været en faktor i fremgangen.

Den ser Claus Hansen naturligvis gerne fortsætter, men han understreger samtidig vigtigheden af at holde begge ben på jorden.

- Vi udvider butikken lidt, og der kommer lidt nye maskiner til, men ellers går det stille og roligt. Vi skal kunne følge med, siger Claus Hansen, som på mandag øger antallet af ansatte med en enkelt, så medarbejderstaben kommer til at tælle syv.

- Jeg skal have ansat en ekstra mand, for ellers kan vi ikke nå det hele, siger Claus Hansen.

Seks af de syv er beskæftiget hos CH Udlejning i Ringe, mens en enkelt som udgangspunkt passer afdelingen i Nyborg.

Fremgangen fortsætter: Der er fart på CH Udlejnings maskiner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce