Fjerde festival i landsbyen og i år meldes der om lidt ekstra til børnene.

Freltofte: For fjerde år i træk skal der afholdes kultur- og musikfestival i Freltofte. Også i år er der samlet en bred palet af lokale bands tilsat et enkelt udenøs orkester. Det løber af stablen lørdag 19. august kl. 12-23 på adressen Freltoftevej 8.

Foruden musikken er der mange aktiviteter for børn, blandt andet ponyridning og ansigtsmaling. På scenen gentager arrangørerne endda sidste års helt store succes for børn og barnlige sjæle, nemlig bugtalerdukken "Frække Frida". Hun har igen taget Ole med, som skal give hende en hånd med det, som hun ikke selv kan klare, hedder det i en pressemeddelelse fra kultur- og musikfestivalen.

En anden succes, som gentages fra sidste år, er bigbandet "No Name". De fortryllende blæsere kommer under Ib Rolands ledelse sikkert igen til at tage pusten fra publikum med svingende fortolkning af evergreens. 

Det øvrige program er en blanding af gamle kendinge som "Freltofte Byorkester", "Jørgen Nordby", spillemandsgruppen "De Andre", kendte folk under nye navne som "Claus Dencher" fra "Tankens Bager" og "Rock og Swing Te'den", og endelig helt nye navne som "Midlands", "Halv fire" og "Det sidste Værelse".

De sidstnævnte kommer fra København, men har dog en vis fynsk forankring, idet bassisten Jens Trapp har boet i lokalområdet.

Arrangørerne håber naturligvis på pænt festivalvejr. Man kan købe mad og drikke. /EXP