Fredeligt nytår i Faaborg-Midtfyn


Fredeligt nytår i Faaborg-Midtfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bilbrand i Nr. Lyndelse og et par containerbrande blev de største opgaver for brandvæsen og politi i Faaborg-Midtfyn nytårsaften

Faaborg-Midtfyn: Først på aftenen nytårsaften udbrændte en parkeret bil på hovedvejen mod Odense lige uden for Nr. Lyndelse.

Ifølge Faaborg-Midtfyn Kommunes beredskabschef Arne Granly blev bilen, der har været efterladt i vejsiden gennem et par uger, efter alt at dømme antændt af fyrværkeri.

Det samme gjaldt et par containerbrande, som brandfolkene i Ringe måtte køre til i løbet af nytårsaftensdag og aften, men alt i alt betegner beredskabschefen årsskiftet i Faaborg-Midtfyn som "meget fredeligt".

Første bud efter brandvæsenet lød allerede nytårsaftensdag ved 15-tiden, da en container ved skolen i Allested-Vejle stod i flammer som følge af krudt.

Ved 22-tiden indløb så en melding fra Espe om brændende plastik på en vej, men her kneb det ifølge beredskabschefen med at finde noget at slukke, da de røde biler kom frem.

Sidste nytårsopgave for de faaborg-midtfynske brandfolk var en containerbrand i Kværndrup klokken 0.15. Ifølge Arne Granly var der tale om en stor container med bygningsaffald, men vand og skum fik hurtigt bugt med flammerne.

Bortset fra de nævnte brande bød nytårsaften tilsynelandende på eksemplarisk opførsel i hele Faaborg-Midtfyn. I hvert fald blev eneste opgave for politiet at rede trådene ud ved en fest i Algade i Ringe, hvor en flok uindbudte gæster ifølge vagtchef Jesper Pedersen pludselig gjorde deres entré.

I løbet af de kommende dage kan politiet dog traditionelt se frem til en stribe anmeldelser om sprængte postkasser og andre mindre hærværksforhold.

Fredeligt nytår i Faaborg-Midtfyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce