Forslag om bilfri bymidte skrottet


Forslag om bilfri bymidte skrottet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG:Formanden for Kommunens teknik- og miljøudvalg, Søren Snedker (V), rejser alligevel ikke forslag om bilfri sommerbymidte, når Byrådet mødes på onsdag.

Det bebudede han ellers for en måned siden.

- Forhandlingerne i bymidteudvalget har givet mig den opfattelse, at det også er holdningen hos de handlende, at bymidten bør være bilfri i høj-turistsæssonen, så det vil jeg foreslå, sagde Søren Snedker dengang.

Men udvalgsformanden har skiftet kurs efter at have modtaget et brev fra Handelsstandsforeningen.

- Min udmelding dengang hvilede på, at jeg troede, en bilfri bymidte i sommerperioden også var de handlendes ønske. Men sådan har det åbenbart ikke forholdt sig, siger Søren Snedker.

Formanden for Handelsstandsforeningen, Inger Marie Jappe, udtrykte for en måned siden også undren over Søren Snedkers plan om at rejse forslaget i Byrådet. Hun forklarer Handelsstandsforeningens henvendelse til udvalgsformanden med, at medlemmerne ikke ønsker forsøgsordninger.

Ingen halve løsninger

- Handelsstandsforeningen vil have, at alle de ydre rammer, der følger med bymidteplanen er i orden, før man begynder på den slags. Folk kan også blive forvirrede, hvis man laver sådan noget for en periode, og så laver det om igen , siger hun.

I brevet til Søren Snedker er der også udtrykt ønske om, at man venter med de forestående ændringer af trafikretningerne.

Men det har miljø- og teknikudvalget ikke tænkt sig at lave om på.

- Det vil blive rejst på byrådsmødet. Vi vil gerne have sat gang i skiltningen så hurtigt som muligt. Det vil også øge trafiksikkerheden i bymidten, siger Søren Snedker.

Forslag om bilfri bymidte skrottet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce