Fornem hæder: Maskinfabrikken Jeros får ny praktikpladspris

Evita Rosdahl er administrerende direktør hos Jeros A/S i Ringe. Hun kan glæde sig over, at virksomheden netop har fået en fornem pris. Arkivfoto

Fornem hæder: Maskinfabrikken Jeros får ny praktikpladspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Industri er fra i år begyndt at uddele en praktikpladspris. Prisen blev uddelt på DI Fyns Erhvervstræf på Boltinggaard Gods.

Ringe: Maskinfabrikken Jeros A/S i Ringe gør usædvanligt meget for, at deres lærlinge skal trives i virksomheden. For eksempel bliver lærlingene på Jeros fra dag ét tilknyttet en mentorordning, så de ikke bare skal følge skolens program, men også får en langt lettere tilgang til virksomheden via et tæt samarbejde med de ansvarlige svende.

Derfor modtager Jeros, der laver industriopvaskemaskiner og lignende produkter, nu Dansk Industri Fyns Praktikpladspris 2019.

Prisen blev overrakt på DI Fyns Erhvervstræf tirsdag 30. april af DI Fyns formand Poul Strandmark og borgmester Hans Stavnsager (S) fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Det er første gang, Praktikpladsprisen bliver uddelt.

- Det er fuldt fortjent, at Jeros A/S er årets vinder af Praktikpladsprisen. De er et eksempel for andre på, hvordan man kan gøre en indsats for at uddanne fremtidens arbejdskraft, siger Poul Strandmark, administrerende direktør i Bluepack A/S og formand for DI Fyn i en pressemeddelelse.

Tilfreds borgmester

Faaborg-Midtfyns borgmester Hans Stavnsager (S) roser også Jeros.

- Vi er meget stolte af at have en virksomhed som Jeros i vores kommune. På Jeros har de altid haft blik for mennesket og været dygtige til at tage mange lærlinge og elever. Virksomheden er meget engageret i det lokale skole-virksomhedssamarbejde, og Praktikpladsprisen er en anerkendelse til Jeros på deres flotte arbejde gennem tiden med at motivere og oplære unge til deres fremtidige arbejdsliv, siger Hans Stavnsager.

Fornem hæder: Maskinfabrikken Jeros får ny praktikpladspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce