Formand:Kun undervisning virker


Formand:Kun undervisning virker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG:17-årige Louise var en meget stille pige før i tiden. Hun følte sig usikker og genert, blandt andet fordi hun havde store problemer med at kende forskel på specielle bogstaver.

I november begyndte hun at gå til behandling hos Mogens Kokholm, og hun synes faktisk, det har virket.

- Jeg er mere udadvendt og har fået mere selvtillid, nok fordi jeg er blevet bedre til det med bogstaverne. Jeg ville også gerne være bedre til at formulere mig, og det er jeg blevet, fortæller hun.

Siden han kom til Faaborg sidste år, har Mogens Kokholm behandlet omkring 50 klienter, de fleste af dem ordblinde børn og unge. Formanden for Ordblindeforeningen i Danmark, Hans-Pauli Christiansen, forstår godt de forældre, der forsøger sig med alternativ behandling til deres ordblinde børn, men han mener ikke, der er tale om en mirakelkur.

- Når forældrene oplever, hvor dårligt rustet folkeskolen er til at tage sig af ordblinde børns problemer, er det klart, de bliver frustrerede og prøver andre muligheder, siger han.

- Jeg vil ikke gå ind og advare mod de alternative behandlere, men folk skal vide, at der kun er én ting, der har dokumenteret effekt på ordblindhed - undervisning.

Han understreger, at undervisningen er meget hård at komme igennem, men at der ikke er noget let omvej.

Louise er et opdigtet navn. Redaktionen kender hendes rigtige navn.

Formand:Kun undervisning virker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce