Formand tror også på kunstnertræf næste år


Formand tror også på kunstnertræf næste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange besøgende, godt vejr og tyverier af beskedent omfang ved årets kunstnertræf

FAABORG: En weekend med flot solskin og nogenlunde mildhed i efterårsblæsten var præcis, hvad der skulle til for at hive mange interesserede gæster til Kunstnertræf Faaborg 2008. Ifølge Peter Brok-Johansen, formand for Kunstnerforeningen Pakhuset, der står bag træffet, har de mange udstillinger rundt om i Faaborgs centrum været godt besøgt, og tilbagemeldingerne fra de cirka 100 deltagende kunstnere er gode.

- Det er gået fantastisk godt, så vi er sikre på, at der også bliver et kunstnertræf næste år, siger Peter Bork-Johansen.

Han og de øvrige i arrangørgruppen må dog erkende, at tilstrømningen til de åbne værksteder, hvor de besøgende selv kunne lave kunst, har været ret beskeden.

Kusntnere skal arbejde

Undtagelsen var arrangementet "Mal til rockmusik" lørdag eftermiddag, der trak mange - ikke mindst unge efterskoleelever - til den gamle byskole i Grønnegade.

En af Peter Bork-Johansens overvejelser går nu på, om der skal være nogle tilbud, hvor besøgende kan se kunstnerne arbejde, uden at gæsterne selv skal svinge malerpensel og andre kunstnerværktøjer. Den idé skal nu diskuteres i arbejdsgruppen frem mod næste træf om et år.

Ud over de mange besøgende glæder Peter Bork-Johansen sig over, at træffet i år har været rimeligt forskånet for hærværk og tyveri.

Kun bannertyverier

Godt nok blev flere af træffets reklamebannere stjålet i dagene op til træffet, og godt nok forsvandt der to bannere mere (malet af henholdsvis Jørgen Hinke og Jette Bork-Johansen) natten til søndag.

Men kort før træffet sluttede i går, havde Peter Bork-Johansen ikke hørt om andre tyverier fra de mange udstillinger, og det er en forbedring i forhold til 2007.

Mellem 30 og 40 lokale kunstnere har været involveret i at få Kunstnertræf Faaborg 2008 stablet på benene med et budget på bare 40.000 kroner.

Et præcist antal af besøgende kendes ikke, da gæsterne ikke tælles op ved hverken udstillinger eller arrangementer.

Formand tror også på kunstnertræf næste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce