Markedsformand Uffe Østergaard svarer på kritik fra nordjysk pølsemand.

Kværndrup: Egeskov Markedsforening har gjort, hvad den kunne i sagen om nordjyske pølsemand Benny Bederholm, der er stærkt utilfreds med, at hans kontrakt ikke kan blive forlænget.

- Den gamle bestyrelse har skrevet et rigtig pænt brev til ham, og vi opfylder hans kontrakt. Vi er bundet af en kontrakt med Nordisk Tivoli, som går til 2018, forklarer markedsformand Uffe Østergaard.

Den nordjyske pølsemand har været fast inventar på Egeskov Marked de sidste ti år, men kan ikke blive forlænget på sin nuværende stand, da tivoliet skal overtage pladsen.

Det er markedsforeningen bundet af i en kontrakt, oplyser markedsformand Uffe Østergaard, der understreger, at den er skrevet før hans tid.

Uffe Østergaard har været i kontakt med Benny Bederholm flere gange og markedsformanden håber, at pølsemanden vender tilbage.

- Efter 2018 er han velkommen igen, siger Uffe Østergaard.

Tip gerne fyens.dk, som er til stede på Egekov Marked det meste af onsdagen, på plads 9, orange område, mellem informationen og
tivoliet.

  • Byline

    Af:

    Webredaktør, Fynsamtsavis.dk. Ansat på Fyens Stiftstidende/Fyns Amts Avis siden januar 2012 og bor på Midtfyn - i landsbyen Espe - med kæreste og to børn. Arbejdssteder: 2017-: Fynsamtsavis.dk 2016: Erhvervsavisen Fyn 2012-16: Lokalredaktionen i Ringe 2012: Fyens.dk 2011-12: Journalistpraktikant på Fyens Stiftstidende i Middelfart og på samfundsredaktionen.

Mere om emnet

Se alle
2
VIDEO: Pølsemand smækker med døren: Skift bestyrelsen

VIDEO: Pølsemand smækker med døren: Skift bestyrelsen

Galleri: Egeskov Marked vågner

Galleri: Egeskov Marked vågner

Ligner sig selv: Marked gennem 622 år

Ligner sig selv: Marked gennem 622 år