Forfængelige?: Indbrudstyve på jagt efter kosmetik

Genrefoto

Forfængelige?: Indbrudstyve på jagt efter kosmetik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der blev blandt andet stjålet hårprodukter og parfume ved indbrud i Faaborg og Ringe.

Faaborg/Ringe/Ryslinge/Brobyværk: Kosmetik, elektronik og endda en spartelspand. Der har i de seneste dage været både tyve og hærværksmænd på spil i det faaborg-midtfynske. Det fremgår af døgnrapporten hos Fyns Politi.

Mandag var der ubudne gæster på besøg i en forretning, muligvis en frisørsalon, i Grønnegade i Faaborg. Indbrudstyven aflistede et vindue og stjal hårprodukter af mærket Goldwell. Indbruddet fandt sted mellem midnat og klokken 18.

I nogenlunde samme tidsrum var der også en tyv med hang til kosmetik på spil i Vestergade i Ringe. Tyven brød et vindue op og stjal parfumer, både brugte og ubrugte, et fladskærms-tv og en bærbar computer af mærket Asus. Indbruddet fandt sted mellem klokken 7.45 og 15.15.

Natten mellem søndag og mandag var der indbrud på Hestehavevej i Ryslinge. Tyven brød hængslerne op på en skydedør i ejendommens garage og stak af med to såkaldte fligtcases, en drone med tilbehør af mærket DJI, en Makita-slagsboremaskine og en spartelspand. Indbruddet er sket mellem klokken 22 søndag aften og mandag morgen klokken 9.

Ejeren af en bil af typen Chevrolet Matiz fik sig en ærgerlig overraskelse, da han eller hun kom ud til sin bil søndag formiddag. Begge døre i venstre side var nemlig ridset eller skrabet. Hans Erik Brandholm fra Fyns Politi kan dog ikke oplyse, hvad gerningsmanden har brugt til at ridse bilen med. Chevroleten holdt parkeret på Wibyevænget i Brobyværk, og hærværket fandt sted mellem fredag klokken 19.10 og søndag klokken 11.

Forfængelige?: Indbrudstyve på jagt efter kosmetik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce