Foreninger ønsker fælles regler


Foreninger ønsker fælles regler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG-MIDTFYN: Der er stor forskel på, hvem der klarer driften af de udendørs faciliteter i for eksempel fodbold- og tennisklubber rundt om i kommunen.

Det skal der nu laves om på, mener Faaborg-Midtfyn Idrætssamvirke. Derfor tog paraplyorganisationens bestyrelse forleden initiativ til et møde med en repræsentant for kommunens parkafdeling, fortæller formand Jørgen Ivar Hansen, Allested-Vejle.

- Der er simpelthen ting, som ikke er koordineret godt nok. Derfor har vi bedt om at få harmoniseret reglerne, så foreningerne ved, hvad de har at holde sig til, fortæller han og tilføjer, at bestyrelsen med tilfredshed kan konstatere, at man fra forvaltningens side er parat til at gøre noget ved problemet.

Som eksempel nævner han, at det nogle steder er kommunen, der ejer det lokale lysanlæg, andre gange er det klubben selv. Og her er der forskel på, hvor meget kommunen er gået ind og har hjulpet til.

Hvad tennisklubberne angår, har nogle været vant til at få hjælp til forårsklargøring af banerne, mens andre får materialer i form af grus og lignende stillet til rådighed. Og så er der dem, der slet intet får.

Et spørgsmål om tid

Ifølge Lisbeth Østergaard fra Natur og Park er man da også opmærksom på, at der ligger et stykke arbejde og venter. På spørgsmålet om, hvorfor der ikke er gjort noget for at ensrette reglerne, svarer hun:

- Det er et spørgsmål om tid og ressourcer. Anden forklaring er der ikke på det.

Hun forventer, at der vil blive mulighed for at tage sagen op hen over sommeren og senest til efteråret. Målet er, at de nye, fælles regler skal være klar inden årsskiftet. Samtidig minder Lisbeth Østergaard om, at man allerede er godt i gang. For eksempel er der lavet fælles regler for vedligeholdelse af de mange fodboldbaner.

- Men det er rigtigt, at når vi taler om for eksempel lysanlæg, så er der store forskelle. Det er et levn fra de fem gamle kommuner, siger hun.

Foreninger ønsker fælles regler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce