Foredrag om Sprogø og stomi

Mange kender Sprogø som mellemstation på turen over Storebælt, men få har gjort ophold på øen, og før i tiden var det for de fleste forbundet med ubehag. Ikke mindst i årene 1922-1961, hvor "løsagtige" piger blev tvangsanbragt på en anstalt på øen. Arkivfoto: Michael Bager

Foredrag om Sprogø og stomi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Travlt halvår venter i "Huset" i Faaborg

Faaborg: Man kommer vidt omkring i halvåret i "Huset" på Færgevej i Faaborg m.h.t. arrangementer. Programmet er præsenteret.

Der lægges ud 20. februar kl. 19, hvor Steen Thorsen vil fortælle om Sprogøs historie og om pigehjemmet.

Tirsdag 13. marts holdes årsmøde i Den Selvejende Institution Huset (DSI) og generalforsamling i Støtteforeningen.

Tirsdag 10. april kl. 19 står i sygdommens tegn. Her er et foredrag om stomi ved Charlotte Devantier, som selv har stomi på 14. år og er rådgiver på Svendborg Sygehus og på Social- og Sundhedsskolen. Tirsdag 24. april kl. 14 holdes sangeftermiddag v. Klaus Thormann og Søren Ole Petersen, "Når man synger dansk".

Tirsdag 15. maj kl. 19 er der foredrag med læge Bo Egelund, som bl.a. har skrevet bogen "Den selvforsynende familie", hvor en familie prøver at klare det meste selv.

Tirsdag 29. maj kl. 9 holdes sommerudflugt med rundvisning på kraftvarmeværket i Svendborg og den nye retsbygning samt spisning i Bregninge. 12. juni holdes sommerspisning. /EXP

Foredrag om Sprogø og stomi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce