Ringe: Til Efterårsmøde mandag den 28. oktober kl. 19 på Ringe Bibliotek kan man opleve foredrag: "Jeg har grædt sammen med mordere" v/ Tom Christensen.

Landøkonomisk Selskabs Husholdningskredse arrangerer. Tom Christensen er tidligere kriminalassistent og efterforsker ved Rigspolitiets Rejsehold. Tom Christensen, som har deltaget i mere end 100 drabsefterforskninger vil fortælle om sit spændende arbejde.

Her kan man møde manden, som har den speciale evne at kunne opnå tillid, fra selv den mest forhærdede forbryder.

Hør ham fortælle om mange sager - også dem han egentlig helst vil glemme. Her får man indblik i hvordan et efterforskningshold arbejder og teamsamarbejdet, der er helt afgørende for sagens opklaring.

Tom Christensen anses for at være en rigtig god fortæller. Der er entré, incl. kaffe kr. 60, hvor kop og brød medbringes. Der er tilmelding senest lørdag d. 26. oktober til Else Kristensen, tlf. 62 66 10 66.

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.