Heva har sat i stikkontakten til en festlig forestilling med strøm på indslag i tæt forbindelse

Ideen til "En god forbindelse", som er titlen på årets HEVA Revy, opstod - da det blev en realitet, at området Vantinge-Heden-Palleshave og Gestelev skal have etableret fibernet og dermed får skabt en god forbindelse.

En god forbindelse er mange "ting" - hvilket revyen prøver at illustrere - ved såvel "lånte" som selvskrevne tekster / indslag.

Joan Ørting alias Marianne Jørgensen byder velkommen for at sikre, at den gode forbindelse til publikum skabes og den rette karma opstår - lige fra starten.

En anden god forbindelse, på det personlige"/"menneskelige" plan er netdating, og hvad er mere nærliggende end at parodiere "Landmand søger kærlighed", midt i et lokalområde med "småfede grødbønder og elendige amatører" . Citat Egon Olsen (Trine D.) - som selvfølgelig har en plan og en god forbindelse til det perfekte "Danske Bank" kup. På det tekniske plan sikrer "Snave Slam" den gode forbindelse, for som Heino, (Jørgen Jørgensen) siger: "Når bare kloakforbindelsen er god - så er enden god".

Lokale kontakter

"En god forbindelse" skabes jo heller ikke af sig selv - er der enighed om i truppen.

Det kræver mange "hænder" at stable en revy på benene, men heldigvis er det endnu engang lykkedes i Vantinge.

Ane-Birgitte Villadsen har skrevet revyen og instruerer.

Aktørerne har selv kreeret deres kostumer, mens det kreative team Henriette Pedersen og Trine Daugaard står for kulisser og rekvisitter.

Konny Rasmussen og Lena Rose sørger endnu engang for farve i kinderne på aktørerne , mens Michael Sørensen sikrer lys over land og revyen.

HEVA Revyen opføres i Vantinge Forsamlingshus, og skulle man få lyst til at se de forskellige udgaver af lysende forbindelse. For eksempel også Svendborgbanens velsignelser, så er muligheden der følgende dage:

Det er fredag den 4. marts klokken 19.30 - eller lørdag den 5. marts klokken 18.30 - med spisning og dans.

Her skal man være tilmeldt til lørdag i forvejen på tlf. 62661660 eller 62661814, og fristen er faktisk overskredet.

Onsdag den 9. marts klokken 19.30 spilles endnu en forestilling med de raske spillere.

  • Guldborg_Bente_(2015)_009

    Af:

    Jeg er journalist på Faaborg-Midtfyn Lokalredaktionen i Ringe. Her beskæftiger jeg mig som tovholder især med lokalstof i ugeavisen Midtfynsposten - og også med stof til lokalsiderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Jeg har været ansat siden 1987, altid på Midtfyn. Jeg bor i Kværndrup med min mand og holder af planter og have.