Første ferie med sejl


Første ferie med sejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DYREBORG:Ditte på fem og Asmus på tre roder rundt i vandkanten, klædt i store orange redningsveste, mens deres mor holder et vågent øje med dem.

Ude i forstavnen på skibet "Den Lille Havfrue" går lille Signe rundt og pludrer lystigt. Hun snubler faretruende nær ved rælingen, men heldigvis har far et sikkert greb i hendes trøje.

Man skal gøre sig sine forholdsregler, når man sejler med små børn. Det har Lise og Klaus Gram-Hansen fra Haderslev konstateret. For tiden ligger deres båd i Dyreborg Havn, halvvejs inde i deres første sejlerferie med hele familien om bord.

- Vi sørger selvfølgelig for, at de altid har redningsveste på, understreger Klaus Gram-Hansen.

- Desuden sejler vi ikke så langt, som vi ellers ville have gjort, hvis børnene ikke havde været med. Vi tager den med ro, og det handler mere om at være i havn, end det handler om at sejle denne gang, forklarer han.

Både han og hans kone har sejlet gennem mange år. Det er også blevet til nogle ture på langfart, blandt andet til Caraibien, men dog ikke på "Den Lille Havfrue", der er bygget til kortere sejladser.

- Nu, hvor børnene er med, sørger vi for at holde turene mellem havnene nede på omkring to timer, fortæller Klaus Gram-Hansen.

- Den første time synes børnene som regel, det er spændende, men bliver turen længere end det, kravler de under dæk og leger. Så minder det mere om transport, end om en rigtig sejltur, konstaterer han, der i det civile liv er ingeniør, mens hans kone er gymnasielærer.

Familien stævnede ud fra Årøsund sidste lørdag. Først gik turen til Bågø og derfra til Assens. Siden landede de på Lyø for at ende i Dyreborg. Inden turen er omme om en uges tid, regner de også med at slå et smut omkring Avernakø.

Første ferie med sejl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce