I 2013 og 2014 døde 17 mennesker på grund af et udbrud med bakterien listeria. Siden da har der været stor fokus på den farlige bakterie, der trives under kølige forhold. Henning Knudsen, der er fødevarechef i Fødevarestyrelsen for Fyn/Sjælland, gør os klogere på den mystiske bakterie.

Hvordan bliver kommunerne gjort opmærksomme på, hvordan fødevarer skal tackles i forhold til listeria?

Vi kører ikke som sådan rundt og snakker med...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Af:

Mere om emnet

Se alle
Endeligt vedtaget: Bakteriefrygt sætter stopper for ugegamle madpakker til ældre

Endeligt vedtaget: Bakteriefrygt sætter stopper for ugegamle madpakker til ældre

Ældre maner kritik til jorden

Ældre maner kritik til jorden

- Brugernes mening er det eneste vigtige

- Brugernes mening er det eneste vigtige