Foderstofrevy for fuld udblæsning

Salget af billetter til Foderstofrevyen går forrygende, og revyen må allerede melde udsolgt til forestillingen 24. marts. Til de øvrige tre forestillinger er der fortsat billetter. Privatfoto

Foderstofrevy for fuld udblæsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ambitionerne er høje, når Foderstofrevyen forbereder dette års revy i Ryslinge Forsamlingshus. Revyholdet er velkendte ansigter.

Rudme: Holdet bag Foderstofrevyen arbejder på højtryk for at få de sidste detaljer på plads, før det går løs på scenen i Ryslinge forsamlingshus med premiere fredag 16. marts.Holdet bag revyen har været i gang siden nytår. Men som de øvrige år er det i de sidste uger op til premieren, at tingene tager fart. Ifølge Charlotte Frank fra revyen er der tale om skarpe tekster, et stemt orkester - og kostumer, som begynder at tage form.

- Numrene spænder vidt, og hverdagens små banaliteter, tidens tendenser og den danske politiske scene bliver kærligt fortolket i dette års revy, oplyser Charlotte Frank.Holdet på scenen består af seks kendte ansigter: Anne Abildgaard, Anette Birkenfeldt, Henning Nøhr, Kim Rødsgaard, Merete Bang og Charlotte Frank. Sammen med instruktør Hans Bruun og koreograf Majbritt Jensen er der basis for masser af liv i teksterne.Salget af billetter til Foderstofrevyen går forrygende, og der er røde lygter til forestillingen, lørdag 24. marts. Den spiller også 16. og 17. marts samt 23. marts.

Billetter kan købes via hjemmesiden foderstofrevyen.dk eller på 3074 1006./EXP

Foderstofrevy for fuld udblæsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce