Flot pris til populært midtfynsk mødested

Ualmindelig meget er sket med Polymeren i Årslev, siden Faaborg-Midtfyn Kommune tilbage i 2014 inviterede til et velbesøgt borgermøde i de rå fabrikshaller for at få Årslev-borgernes bud på, hvad området kunne bruges til. Arkivfoto: John Fredy

Flot pris til populært midtfynsk mødested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Arkitektur Center hædrer Polymeren i Årslev i konkurrencen "Det mest levende mødested"

Årslev: Det er ikke så lidt, der er sket på den gamle Polymere-fabrik i Årslev, efter at Faaborg-Midtfyn Kommune overtog den for få år siden. Årslev-borgerne har i den grad taget det slidte fabriksområde til sig og fyldt den gamle skosålefabrik op med kultur, motion og fællesskab i et utal af afskygninger.

Nu kan Polymeren så også kalde sig prismodtager. Forleden kårede Dansk Arkitektur Center i København nemlig "Det mest levende mødested" i hver af Danmarks fem regioner. Og det mest levende mødested i Region Syddanmark er altså Polymeren i Årslev.

I en pressemeddelelse siger borgmester Christian Thygesen (V):

"Vi er meget stolte af denne kåring. Særligt fordi Polymeren er et sted skabt af borgerne for borgerne. Her er der plads til alle gode idéer, og det er et eksempel på borgerdrevet byudvikling, når det er bedst ... Her mødes folk i alle aldre, og crossfittere, kunstnere og krigsveteraner blandes med skolebørn, spilentusiaster og skatere, siger Christian Thygesen som tilføjer:

"På få år er Polymeren blevet hele egnens mødested. Samtidig er Polymeren med til at redefinere, hvad en forstad som Årslev kan. Polymeren blander det urbane med de unikke kvaliteter, der er ved at bo i en lille by tæt på naturen".

I alt var 38 steder i Region Syddanmark nomineret til prisen, og Polymeren tog prisen i et mangfoldigt felt med så forskellige steder som Sønderborg Slot, Torvet i Esbjerg, Munke Mose i Odense, Midtfyns Fritidscenter og gadekæret i den midtfynske landsby Krarup.

 

Flot pris til populært midtfynsk mødested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce