Flot forsalg til Open Air

Omkring 1800 var på plads til Midtfyn Open Air sidste år, hvor Søs Fenger gav koncert. I år regner arrangørerne med 2000 gæster på den gamle festivalplads.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Flot forsalg til Open Air

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

1000 har købt billet til en-dags festival, som også byder på truckshow

RINGE: Det tegner til at blive en ganske pæn publikumssucces, når der holdes Midtfyn Open Air den 7. juni.

I hvert fald er forsalget af billetter til årets musikbegivenhed på dyreskuepladsen kommet ganske godt fra start.

Ifølge arrangør René Wowk fra RW Production & Management er der på nuværende tidspunkt solgt omkring 1000 billetter til arrangementet.

- Det er meget tilfredsstillende, da salget for alvor tager fart i de sidste 14 dage. Så det tegner godt, fortæller René Wowk.

Han havde svært ved at få armene ned, da Simon Mathew forleden sang sig i finalen til årets internationale Melodi Grand Prix, hvor han sluttede på en 15. plads. Sangeren optræder nemlig ved Midtfyn Open Air.

- Det giver jo lidt ekstra omtale og interesse for ham. Så mon ikke, der kommer et par stykker ekstra for at høre ham, håber arrangøren.

Han mener selv, at det blandede program med musik for både unge og gamle er årsag til den store interesse. Samt datoen for musikbegivenheden, hvor Ringe stort set er ene om at tilbyde koncerter.

Truckshow og fodbold

Sidste år købte omkring 1800 billet, og René Wowk regner med, at 2000 mennesker i år finder vej til den gamle festivalplads i Ringe.

Her kan de blandt andet høre Sussi & Leo, RaiDen, KNA Connected og selvfølgelig Simon Mathew.

Men derudover vil der også være mulighed for at opleve et stort truckshow, hvor publikum skal vælge den flotteste lastbil. Og til de sportsinteresserede vil der være mulighed for at følge med i åbningskampen til EM. På pladsen vil der nemlig blive sat et par fjersyn op.

Billetter til arrangementet kan købes hos RW Production & Management i Ringe samt på www.fyensbilletten.dk.

Flot forsalg til Open Air

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce