Flot afsked med Team Rynke


Flot afsked med Team Rynke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RINGE: Cirka 150 personer var i går morges mødt frem på Torvet i Ringe for at tage afsked med Team Rynke. I løbet af de næste syv dage skal de 13 motionister med den tidligere verdensmester Jørgen Emil Hansen i spidsen køre 1200 kilometer fra Ringe til Paris. Ideen med projektet er at samle penge ind til Børnecancerfonden, forklarer Knud Vilstrup, der har været med lige fra begyndelsen.

Efter den første tur i år 2002 kunne man overrække 38.000 kroner til børneafdelingen på OUH. Året efter samlede Team Rynke 100.000 kroner ind. Knud Vilstrup lægger ikke skjul på, at det hjælper at have en kendt på holdet, hvis man skal fange publikums interesse. Det har den tidligere verdensmester og OL-deltager det helt fint med.

- Jeg håber da, at de kan bruge mig til at samle endnu flere penge ind, fordi det går til et godt formål. Derfor var jeg heller ikke i tvivl, da jeg blev inviteret til at være holdkaptajn for Team Rynke, siger Jørgen Emil Hansen.

Han er fyldt 61 år, men hører fortsat til blandt verdens bedste cykelryttere i sin aldersklasse.

- Min rolle bliver først og fremmest at sikre, at holdet arbejder sammen som et team. Det ser jeg som en stor opgave, fordi jeg selv er vant til, at der er benhård konkurrence mellem cykelryttere. Her gælder det i stedet om at få alle med hele vejen til Paris, når han at tilføje, inden TV 2's sportsjournalist, Claus El- gaard, begynder præsentationen af de 13 ryttere.

Det er tredje gang, Team Rynke kører de 1200 kilometer fra Ringe til Paris. I år er den yngste deltager 31 år, mens den ældste er fyldt 63 år. Alle har de trænet hårdt hele foråret for at komme i topform. Det gælder også 42-årige John Mortensen fra Svendborg, der er med for første gang.

- For bare et år siden ville ingen havde troet, at jeg kunne klare det. Men ved juletid begyndte jeg at gå i motionscenter. Samtidig har jeg kørt cirka 3500 kilometer på min cykel i løbet af foråret for at komme i form. Derfor er min eneste bekymring lige nu, om rumpetten kan holde til den lange tur, ler han.

Øjeblikket efter bliver holdet sendt ud på turens første etape på 165 kilometer til lyden af taktfaste klapsalver fra de cirka 150 fremmødte.

Flot afsked med Team Rynke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce