Faaborg-Midtfyn: Flere steder i kommunen har det seneste døgns kraftige regnskyl resulteret i oversvømmede vejbaner. Vagthavende indsatsleder Claus Nørsøller var onsdag formiddag rundt og besigtige de anmeldelser, der er kommet ind, og flere steder vil nu blive afmærket med advarselstavler.

- Så længe det regner i de mængder her, kan markerne ikke tage af. Så strømmer vandet ud på vejbanen. Det er meget tydeligt, hvor vandet står, men kører man for stærkt, er der fare for aquaplaning, advarer Claus Nørsøller.

Onsdag morgen besigtigede han tre steder på vejen mellem Ny Stenderup og Brobyværk, hvor der står relativt store vandmængder på vejbanen.

Flere af stederne vil nu blive afmærket. Blandt andet mellem Vester Hæsinge og Brobyværk og på Søndervej lige før landsbyen Tørringe. Desuden var der en overgang meget vand på kørebanen i svinget ved Gammelskovvej og Ny Stenderupvej.

De pågældende steder er de eneste, som Beredskab Fyn er blevet kaldt ud til, men der er problemer med vand flere andre steder, fortæller Claus Nørsøller.

- Jeg ved, at kommunens vejafdeling er ude og skilte adskillige andre steder her til morgen, siger han.

  • Journalist portræt

    Af:

    Journalist på lokalredaktionen i Faaborg med særligt fokus på børne- og undervisningsområdet, samt hvad der rør sig i det lokale erhvervsliv.