Flere tilbud til unge i skoleferien

Børn og unge får i år tilbudt flere aktiviteter i skolernes sommerferie. Blandt andet en danseworkshop og store vægmalerier. Her er unge i gang på Danseballaden i 2007. PR-
Foto: Jens Hemmel

Flere tilbud til unge i skoleferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG-MIDTFYN: Børn og unge i kommunen kommer ikke til at kede sig i den forestående sommerferie. Eller de behøver i hvert fald ikke gøre det.

I år vil der nemlig være langt flere aktiviteter, som de unge kan beskæftige sig med.

Det er Faaborg-Midtfyn Kommune, der i samarbejde med forskellige andre står bag de nye tiltag i den seks uger lange sommerferie, som skal supplere de eksisterende som for eksempel fodbold- og håndboldskole.

Vægmaleri og rollespil

Aktiviteterne er sat i søen i erkendelse af, at sommeren traditionen tro er fattig på aktiviteter, og de færreste familier holder mere end tre ugers sommerferie sammen.

Derfor har en arbejdsgruppe udarbejdet et projekt, som giver de unge flere muligheder for oplevelser, der bidrager med sjov, leg og læring.

De aktiviteter, der i år er på programmet er blandt andet en danseworkshop på Nordagerskolen, store vægmalerier på Ringe Station, skateboard i Faaborg, rollespil og arrangementer inden for sport.

I år er der tale om et pilotprojekt, der næste år gerne skulle udvikles, så flere arrangementer med større geografisk spredning kommer på programmet.

Flere tilbud til unge i skoleferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce