Faaborg: I de seneste uger har indbrudstyve slået til mange steder rundt om i Ringe, og nu har indbrudstyve også været på spil i Faaborg.

Tirsdag var der indbrud tre steder i byen, og to af dem er sket i løbet af en ganske kort tid, hvor beboerne ikke var hjemme.

Det er sket på Kærvej, hvor indbrudstyven(e) brød en havedør op, formentlig med et koben, og huset blev rodet igennem. Her blev der blandt andet stjålet en guldring, og det er sket fra klokken 15.45 og til klokken 17.10.

Fra klokken 17.45 og til klokken 19.10 gik det så ud over en bolig på Kløvermarken. Her kom gerningsmændene ind ved at bryde et vindue til soveværelset på førstesalen op. De kom op via en stige, og udbyttet blev smykker.

Også en privat beboelse i Margrethevang havde tirsdag indbrud. Det skete mellem klokken 17.30 og 23.15, hvor et køkkenvindue blev brudt op, og her forsvandt tyven(e) med smykker, en sort mobiltelefon af mærket Huawei og Euro.

  • Kolofon

    Af:

    Jeg er født og opvokset i Ringe og har siden 2008 haft fornøjelsen af at skrive om stort og småt fra det midtfynske område. Specielt fritids- og foreningslivet har min store interesse og desuden dækker jeg ofte retssager. I min fritid løber jeg gerne og deltager hvert år i Lillebælt Halvmaraton.