Ringe: Kort efter klokken 20 torsdag aften blev der slået alarm fra Odensevej midt i Ringe, hvor en ældre rødstensvilla stod i flammer.

Huset har stået ubeboet gennem nogen tid, og da brandfolkene kom frem, viste det sig, at der var ild flere steder i huset. Derfor skal politiets brandteknikere nu se nærmere på brandstedet.

- Beredskabets indsatsleder har fortalt, at der er tre arnesteder, både i kælderen, i stueplan og på førstesalen, fortalte politiets indsatsleder på stedet, Christian Billesø, kort før klokken 21 til fyens.dk.

Brandvæsenet fik hurtigt bugt med flammerne, men ejendommen er betydelig medtaget af både brand, sodskader og af slukningsarbejdet.

Allerede torsdag aften laver politifolkene på stedet de indledende undersøgelser, men først når ordensmagtens brandteknikere har været fordi, formentlig fredag, vil der være nyt om den nærmere brandårsag.

Det brandramte hus er ifølge det offentlige ejendomsregister opført i 1939.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.

Mere om emnet

Se alle
Mystisk villabrand: Brandteknikere er nu i gang

Mystisk villabrand: Brandteknikere er nu i gang

Mystisk villabrand i Ringe: Sådan opdagede naboen brand i ubeboet hus

Mystisk villabrand i Ringe: Sådan opdagede naboen brand i ubeboet hus