Helios-biografens særlige tilbud til henholdsvis unge forældre og ældre - babybio og torsdagsbio - er i denne måned "Flaskepost fra P", bygget over Jussi Adler Olsens roman.

"Flaskepost fra P" handler som de to foregående Adler-film om politimanden Carl Mørck og hans kollega Assad på Afdeling Q.

Mørck modtager en mange år gammel flaskepost, der har stået og samlet støv i Skotland, og som har noget at gøre med et forsvundet søskendepar, der aldrig er blevet meldt savnet.

Det lykkes ham og Assad at grave sig ind i det religiøse samfund, søskendeparret kommer fra, og komme på sporet af en mand, der trækker et årelangt spor af bortførelser og mord efter sig. På rollelisten er blandt andre Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Johanne Louise Schmidt, Søren Pilmark og Jakob Oftebro.

Som sædvanligt sørger Helios' frivillige for, at der er både kaffe og boller til dem, der kommer og ser filmen som babybio onsdag klokken 11.

Torsdagsfilmen vises klokken 14 - og alle er velkomne til begge forestillinger, oven i købet til nedsat pris ( 50 kr.), uanset alder og om man har en baby med.

  • Jørgensen_Anne

    Af:

    Journalist på redaktionen i Faaborg-Midtfyn Kommune. Skriver til Fyns Amts Avis, Fyens Stiftstidende og UgeAvisen Faaborg. Er 31 år og bosat i Faaborg.