Hastigt voksende motionskæde satser på familier med børn i alderen 8-12 år med nyt koncept

Faaborg: Fitnesskæden Loop rykker om to måneder ind i Herregaardscentret mellem Skousen og Jysk med et koncept, der især har vist sig populært blandt modne motionister. I Faaborg vil der blive lagt vægt på at skabe et familietilbud, da kæden også målretter en motionscirkel til 8-14-årige.

Faaborg by har i forvejen tre større motionsaktører på markedet, nemlig Dansk Fitness på Lagonis Minde, Bella Beluga Fitness og Yoga i det tidligere bowlingscenter på Markedspladsen og Forum Faaborg Fitness på Sundvænget.

Alligevel er Brian Schneider, direktør i den hastigt voksende fitnesskæde Loop, sikker på, at der også er kunder til ham:

- Som tommelfingerregel siger man, at 25 procent af befolkningen er potentielle kunder i fitnesscentre. Nu ved jeg jo ikke, hvor mange medlemmer, de andre centre har, men jeg tror, der er fin plads til os. Jeg mener, vi er et godt alternativ til de motionister, der ikke har fundet sig helt til rette i andre centre, eller folk, der endnu ikke har prøvet et motionscenter. Vi har etableret os i byer med bare 3.000 indbyggere. Jeg tror, Faaborg og Loop vil passe godt sammen siger han.

Den første "Loop" opstod for 10 år siden, i dag er der 75 centre i franchise-kæden. Og det nye fitness-tilbud i Herregårdscentret, der åbner 7. oktober, er bare ét af syv nye centre, som Loop i er færd med at etablere, heraf fire på Fyn. Ud over det i Faaborg er Loop på vej med to nye centre i Odense og et i Munkebo.

Loop har slået sig op på et koncept, der siger at 24 minutters motion et par gange om ugen er nok. 16 motionsmaskiner er stillet op i en cirkel, og man kan starte træning et vilkårligt sted i cirklen og guides så rundt mellem andre maskiner.

- Det er en ret uhøjtidelig form, hvor folk kommer som de er. Jeg tror en del af vores medlemmer har valgt centre, hvor man skal komme i dyrt og moderigtigt motionstøj fra. Hos os kan man motionere i sit hverdagstøj, hvis det er det, man har lyst til, siger Brian Schneider.

Han regner med, at de etableres et par lokale arbejdspladser i Loop Faaborg.

  • fyens.dk