Fejl på avisens trykkeri er årsag til, at Midtfynsposten denne uge mangler de sidste fire sider

Midtfyn: Når ugeavisen Midtfynsposten tirsdag omdeles til postkasser over hele Midtfyn, vil den kun være på 36 sider frem for de 40 sider, den egentlig skulle have været på.

Årsagen er en fejl på avisens trykkeri, og konsekvensen er, at siderne med rubrikannoncer, blandt andet en del annonceringer af generalforsamlinger, simpelthen ikke er med i den trykte avis.

Da generalforsamlinger i forhold til foreningernes love skal annonceres på et bestemt tidspunkt, indrykkes blandt andet generalforsamlingsannoncerne nu på Faaborg-Midtfyn-siderne i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis onsdag.

Disse annoncer indrykkes desuden i næste uges trykte udgave af Midtfynsposten.

Alle 40 sider i ugens udgave af Midtfynsposten kan i øvrigt ses på www.midtfynsposten.dk, og på Midtfynspostens app i både Apples App Store og på Google Play.

Midtfynsposten beklager de gener, trykkerifejlen medfører for læsere og annoncører.

Spørgsmål vedrørende de manglende rubrikannoncer i den trykte udgave af Midtfynsposten kan rettes til avisens ekspedition på telefon 62 62 13 30.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.