Fin opbakning til havnefest


Fin opbakning til havnefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teltet til festspisningen lørdag aften udvides for at få plads til alle

RINGE: I morgen holdes der for første gang nogensinde en havnefest ved Ringe Sø. Og meget tyder på, at midtfynboerne har taget den nye og anderledes byfest til sig.

I hvert fald har arrangørerne måttet udvide teltet til asfaltballet lørdag aften. Teltet kunne rumme 250 deltagere til spisning og dans, og netop det antal havde arrangøren, Rotary, håbet på.

Men de billetter er revet væk. Vi har udvidet med 50 ekstra pladser, og det er det absolut maksimale, vi kan klare, fortæller Arne Malmros fra arrangørgruppen.

Til gengæld har der ikke været så stor opbakning fra den yngre del, idet kun 12 børn har meldt sig til det store børneloppemarked, hvor børnene sælger legetøj.

- Så vi vil da gerne opfordre halvstore børn til at komme og afprøve deres handelstalenter, lyder det fra Arne Malmros.

Loppemarkedet begynder klokken 11, og samtidig åbner det store festtelt, hvor der bydes på gratis sildebord og jazzmusik fra 12-14.

Hele eftermiddagen er foreninger på plads rundt om søen, hvor deltagerne ved forskellige konkurrencer sikrer sig point i kampen om at blive årets havnekonge, -dronning, -prins eller -prinsesse. Desuden er der flere sponsorpræmier.

Havnefesten byder blandt andet også på underholdning med Torben Iversen, tivoli og ballonklovn, inden aftenens bal runder havnefesten af.

Fin opbakning til havnefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce