Filmselskab advarer beboere


Filmselskab advarer beboere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LYNOGREGN: Optagelserne af "Adams Æbler" starter mandag og kører i tre uger ved Horne Kirke
HORNE: Trafikken vil fra 26. juli til 16. august i perioder blive lukket helt af ved Søren Lundsvej, Kirkevej samt Kirkeballe i Horne. Årsagen er optagelserne til filmen "A-dams æbler", som starter på mandag ved Horne Kirke.

Filmselskabet M&M Productions har i den forbindelse sendt en skrivelse til de omkringliggende beboere, hvori der advares mod de gener, der kan opstå i forbindelse med optagelserne.

"Det er meget vigtigt for optagelserne, at der ikke kommer biler ind under disse," lyder forklaringen fra selskabet.

Sammenlagt vil optagelserne stå på i tre uger, hvor der optages på alle hverdage og holdes pauser i weekenderne.

Især den 9. august vil naboerne til kirken formentlig ikke slippe for gener. Som tidligere omtalt i Fyens Stiftstidende, så skal æbletræet, der er blevet plantet på kirkegården for at udgøre en væsentlig kulisse, brændes af.

"Vi skal lave en større opsætning med lyn og regn, og der vil denne dag kunne forventes en del ekstraordinær støj fra området ved Horne Kirke", lyder det fra M&M Productions.

Med skrivelsen følger også en lille synops om handlingen i Adams Æbler, samt nøjagtige angivelser af de tidspunkter, der optages. Det vil de fleste dage foregå fra midt på eftermiddagen til et godt stykke ud på aftenen/natten.

De seneste dage har der være casting til filmens sta-tistroller. Filmselskabet leder efter "store og små mænd" i alderen 20 til 35 år, samt kvinder og mænd, der er ældre end 75.

- Og så skal vi bruge et barn på tre-fire måneder, der gerne må være mørk med lidt asiatiske træk, siger Line Spanning, der er caster på filmen. Hun har tlf. 29461546.

Filmselskab advarer beboere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce