Film om anderledes drenge på plakaten

Call Me By Your Name" handler om en 17-årig drengs forelskelse i en noget ældre mand. Foto: UIP

Film om anderledes drenge på plakaten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er film med anderledes temaer - og om anderledes drenge - som Helios-Teatret blænder op for i den kommende uge. Her er stof til eftertanke.

Faaborg: Begge de to nye film i Helios-Teatret i denne uge handler om drenge. Men der hører ligheden også op. Aftenfilmen "Call Me By Your Name" handler om den 17-årige Elio, der forelsker sig hovedkulds i den voksne Oliver, mens weekendens familiefilm, "Wonder", handler om 10-årige Auggie, der er født med et deformt ansigt. Begge film leverer masser af stof til eftertanke.

Det romantiske drama "'Call Me by Your Name", der vises til og med søndag 15. april, følger den 17-årige Elio i 1983. Hen over sommerferien skal farens praktikant, Oliver, bo hos familien i Norditalien. Elio og Oliver udvikler et forhold til hinanden, og det bliver en uforglemmelig tid, der vil ændre deres liv for altid.

Den kritikerroste film vækker mindelser om hypen omkring "Brokeback Mountain", der også handlede om to mænd, der får knyttet et uventet og livslangt bånd imellem sig. Det unge talent Timothée Chalamet, der ses i sin store gennembrudsrolle, som høstede både Oscar- og Golden Globe-nominering, medvirker også i det anmelderroste ungdomsdrama "Lady Bird", der vises i Helios senere på måneden.

"Wonder" handler om den 10-årige Auggie, der er født med et deformt ansigt, men ønsker at være en helt almindelig dreng. Julia Roberts og Owen Wilson spiller hans forældre. Foto: NF af dagen'

Rørende og sjov Auggie

Weekenden 14.-15. marts klokken 14 og de følgende to weekender vises "Wonder", som er baseret på bestseller-romanen af samme navn. Det er et hjertevarmt feel-good drama, der med humor og stærke skuespilpræstationer fra Julia Roberts og Owen Wilson introducerer publikum til den elskelige Auggie Pullman. Auggie er født med et deformt ansigt, der har medført 27 operationer og forhindret ham i at gå i skole. Filmen er en rørende og morsom fortælling om, at man ikke skal gemme sig i mængden, når man er født til at skille sig ud. /EXP

Film om anderledes drenge på plakaten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce