Fester Aaby gentager succes med familiekoncert

Op mod 150 frivillige bidrog til Vester Aabys deltagelse i Danmark Dejligst sidste år, og de er klar til at hjælpe igen i år. Arkivfoto: Palle Søby

Fester Aaby gentager succes med familiekoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Vi vil fejre fællesskabet og frivilligheden med en gratis familiekoncert, lyder det fra Foreningen Fester Aaby.

Aaby: Foreningen "Fester Aaby" gentager succesen med gratis familiekoncert i Vester Aaby igen i år. Sidste år var det som en del af Danmark Dejigst. I år står Vester Aaby på egne ben.

Konceptet og formålet er enkelt og ligetil.

- Vi vil fejre fællesskabet og frivilligheden med en gratis familiekoncert, så alle har mulighed for at være sammen om at nyde en dag med god musik. Familier, enlige, venner, naboer og turister. Alle skal have mulighed for at deltage, nyde vores egn, festen, musikken og hinanden. I en tid hvor samfundet og tiden rykker til storbyen og nettet er blevet for alle, vil vi fejre landsbyfællesskabet, foreningerne og hinanden. Vi synes, det er vigtigt, at der også sker noget i de små byer, og at vi kan vise at Udkantsdanmark kan blive til Guldkantsdanmark, lyder det fra foreningen.

Familiekoncerten foregår lørdag 8. september. Bl.a. spiller Diskofil, John Mogensen Band, Shubi.dk og Sanne Jam. Der venter også en overraskelse på bandsiden, og den afsløres først senere.

- Familiekoncerten bidrager til opbygningen af miljøer for talentudvikling, da vi giver lokale musikere mulighed for at spille for et større publikum, end de vil være vant til. Vi giver dem mulighed for at møde andre mere kendte musikere, som de kan spare med, lære af, måske endda lave samarbejde med.

Overskuddet fra festen går til foreningen "Fester Aaby", som håber på i fremtiden at kunne dele ud af overskuddet til de frivillige foreninger, som hjælper til på dagen. Sidste år var der ca. 150 frivillige, der hjalp til i dagene op til, på dagen og dagene efter festen. De står allerede klar igen i år til at hjælpe.

Fester Aaby gentager succes med familiekoncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce