Fest for de frivillige på rådhuset

Arkivfoto

Fest for de frivillige på rådhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny strategi for frivillige præsenteres ved fejring 7. februar.

Faaborg-Midtfyn: Faaborg-Midtfyn Kommune har netop vedtaget en ny, opdateret strategi for det frivillige sociale arbejde for årene 2018 til 2022.

Strategien bliver 7. februar præsenteret for de frivillige foreninger, netværk og ildsjæle ved en fejring af de frivilliges indsats. Festlighederne foregår på rådhuset i Ringe.

Denne fejring, som politikerne i Sundheds- og Omsorgsudvalget i Faaborg-Midtfyn Kommune vil gøre en ny tradition, skal være en uhøjtidelig nytårskur for kommunens frivillige sociale foreninger, netværk og ildsjæle, som spiller en stor rolle for Faaborg-Midtfyns rige og engagerede foreningsliv, hedder det i en pressemeddelelse.

- Vi er så glade for det store engagement, vi har inden for det frivillige sociale område i Faaborg-Midtfyn. Derfor har vi besluttet, at vi fra i år fejrer de frivillige hænder ved en årlig nytårskur, siger Herdis Hanghøi (V), formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget.

Ved nytårskuren vil frivilligkonsulent Marie-Louise Alleslev og afdelingsleder for Det Mobile Sundhedscenter, Ulrik Christensen, præsentere den nye frivilligstrategi, som hedder "Sammen om det frivillige sociale arbejde". Frivilligstrategien skal i årene 2018-2022 bygge bro mellem de frivillige og de mål, Faaborg-Midtfyn Kommune sigter mod i sin udviklingsstrategi.

Strategien er blevet til i en fælles proces mellem frivillige sociale foreninger, netværk, selvejende institutioner og ildsjæle samt medarbejdere, ledere og politikere i Faaborg-Midtfyn Kommune. /EXP

Fest for de frivillige på rådhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce