Ferritslev Taxi vandt udbud


Ferritslev Taxi vandt udbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ÅRSLEV: Fremover vil der stå "Ferritslev Taxi" på bilen, hver gang kommunen stiller en taxi til rådighed. Det kan være alt fra en ældre person, der skal på lægebesøg til borgmesteren, der har brug for et lift ind til Odense Banegård. Ferritslev Taxi har nemlig vundet retten til al kommunal kørsel frem til udgangen af 2006. Det blev vedtaget på et møde i Kultur- og Socialudvalget i denne uge.

Tidligere har opgaven været fordelt mellem forskellige vognmandsfirmaer, heriblandt Ferritslev Taxi og Alex's Taxi i Ringe. Men nye regler på området betyder, at opgaven skal i udbud, og her kom Ferritslev Taxi med det billigste tilbud, fortæller udvalgsformand Herdis Hanghøi (V). I alt har tre firmaer budt på opgaven. Det har ikke været muligt at få oplyst, hvem de to andre firmaer er.

Tilfreds vognmand

Udvalgets beslutning modtages med stor tilfredshed af Flemming Jensen, der overtog Ferritslev Taxi i juli 2004.

- Vi har været nødt til at give kommunen rabat i et forsøg på at komme med det bedste tilbud. Det opvejes af, at vi får mere at lave i fremtiden. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at den nye ordre vil få stor betydning for vores omsætning, siger Flemming Jensen.

Han ønsker dog ikke at afsløre præcis, hvor mange penge det drejer sig om.

- Men vi nærmer os den halve million, tilføjer han.

Ferritslev Taxi vandt udbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce