Farverigt cykelløb for alle pengene

Der var mange interessante bud på, hvordan cyklister kan se ud ved dette års Fynbo Tour i Allested-Vejle. Her er det fire cyklister fra Spar Allested Kost og Motion.
Foto: Hans Østergaard

Farverigt cykelløb for alle pengene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var cyklister i mange farvestrålende kostumer, da dette års Fynbo Tour i Allested-Vejle løb af stablen

ALLESTED/VEJLE: - Så I røgen?

Selvom der ikke ligefrem var tale om Tour de France- fart, ville én af de mange cyklister fra dette års sponsorløb Fynbo Tour alligevel lige gøre opmærksom på sig selv, da han suste forbi publikum ved Allested-Vejle Skole.

Fynbo Tour'en i går var blot ét af flere festlige indslag ved dette års Fynbofest, der siden 1973 har været det årlige samlingspunkt for alle i Allested-Vejle og omegn. Her deltog blandt andre folketingsmedlem Erling Bonnesen (V) og borgmester Bo Andersen (V), der næste år cykler hele vejen til Frankrig, sponsoreret af Rynkeby.

- Det bliver spændende, hvordan det går, men så skal vi ned og se Tour de France i Paris, fortalte han i går kort før løbet.
Halbestyrer Henning Rye Larsen, der her er klædt ud som en pige, vi alle kender, plejer at blive kåret som bedst udklædte. I år gik prisen dog til en flok
Halbestyrer Henning Rye Larsen, der her er klædt ud som en pige, vi alle kender, plejer at blive kåret som bedst udklædte. I år gik prisen dog til en flok "gamle damer" fra Fodbold Ungdom U8 Piger, Ulla Kjærsgaard, Lone Moseholm og Bjørn Moseholm.
Foto: Hans Østergaard

Frække damer

Andre lokale cyklister var festligt klædt ud i alt lige fra roligan- og frække dame-kostumer til mere afdæmpede skjorter og slips.

Ifølge Frank Hviid, der er med i Fynboudvalget og ansvarlig for dette års Fynbo Tour, var der god opbakning til cykelløbet:

- Vi plejer at være imellem 20-25 cykelryttere, og i år er der 26 meldt til, så det er rigtig godt. Det er en god mulighed for at få hentet nogle penge hjem til de lokale foreninger.

Efter Fynbo Tour'en er der tradition for at kåre den bedst udklædte. Prisen gik i år til Ulla Kjærsgaard, Lone Moseholm og Bjørn Dreier, der var klædt ud som gamle damer. De kørte for Fodbold Ungdom U8 piger.

Under Fynbofesten, der er arrangeret af 150 frivillige, var der i fredags Fynbo Diskotek og lørdag aften FynboParty 2008. For at sikre, at ingen mindreårige fik adgang til alkohol, havde arrangørerne i år lavet et særligt initiativ.

Forskellige armbånd

- Ved indgangen fik de unge et armbånd, som har én farve, hvis man er under 18 år, og en anden, hvis man er over. På den måde havde vi mulighed for at gribe ind, hvis de forkerte drak spiritus, fortalte medarrangør Elisabeth Dreier.

Under Fynbofesten er der alle dage boder, hvor de unge blandt andet kan spille tombola. Festen fortsætter i aften, hvor der er grillaften, musik og sankthansbål kl. 20.45.

Cyklisterne kørte 101.203 kroner hjem fra dette års Fynbo Tour. Disse penge går til at sikre aktivitetstilbud til især børn og unge i byen.

Farverigt cykelløb for alle pengene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce