Strid mellem familie og forsikringsselskabet Tryg har varet næsten to år. Familien bor i garagen.
Ringe: René og Janne Jørgensen har ventet på svar fra deres forsikringsselskab Tryg i over to måneder.

Et simpelt svar på, om de kan få den retshjælpdækning, som de ifølge deres police er berettiget til, så de kan føre retssag - mod Tryg selv - i en sag, der drejer sig om, hvorvidt Tryg skal dække en fjernelse af et omfattende skimmelsvampeangreb i familiens hjem på Lillemarksvej 5.

- Hvorfor har det taget så lang tid at give os den retshjælpsdækning? Og hvorfor sker der først noget, når en journalist ringer Tryg op?

Svaret fik familiens advokat med posten i går. Det blev sendt samme dag, som avisen kontaktede Tryg.

- Det er en urimeligt lang ventetid, som vi dybt beklager. Det må ikke tage over to måneder. Det kan vi kun beklage, siger informationschef i Tryg Gerhard Dall.

Han begrunder ventetiden med, at der har været et bemandingsproblem i Trygs retshjælpsafdeling i efteråret, som to nyansatte medarbejdere nu skal rette op på.

Familiefar René Jørgensen ser frem til endelig at kunne føre retssag mod Tryg.

Han har nemlig boet i sin egen garage i snart to år og har været tvunget ud i en lang, sej kamp, hvor både Ankenævnet for Forsikring og Civilstyrelsen har været indblandet.

Og nu er det hele endt med, at parret skal i retten mod Tryg for at få afgjort striden.

Den undrende familiefar sidder tilbage med flere spørgsmål:

- Hvorfor har det taget så lang tid at give os den retshjælpsdækning? Og hvorfor sker der først noget, når en journalist ringer Tryg op, spørger René Jørgensen.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Familien Jørgensen må bo i garagen

Familien Jørgensen må bo i garagen