Falck-redder for en hel dag

Et voldsom trafikuheld på Egeskov. Heldigvis kun for sjov og for at gøre børn og voksne klogere på, hvad Falck gør, når uheldet er ude. Pr-foto

Falck-redder for en hel dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets trafikhelt kåres på Falck Museet 5. august

Egeskov: Går du rundt med en Falckredder eller brandmand i maven. Så kan du få din lyst styret på Falck Museet på Egeskov, som holder stor aktivitetsdag lørdag 5. august klokken 10-16.

Museets redningsvogne køres ud fra hallerne, så man kan opleve hvad køretøjerne og udstyr skal bruges til. Der vil være aktiviteter for både små og store. F.eks. kan du mærke trykket fra brandslangen eller prøve en røgdykkerbane. Oplev også den nyeste teknologi indenfor brandslukning, og se en drone i aktion. Som måske dagens mest action fyldte begivenhed bliver der en redningsaktion på voldgraven med helikopter og redningsflåde.

 

Programmet for Falck Dagen
10:00 Aktiviteterne starter11:00 BMS og Falck i fælles redningsøvelse

11:30 Få taget foto med Sofus ved slotssøen

12:00 Oplev beredskabshunde i auktion

12:30 Kæderedning

13:00 Årets trafikhelt

13:30 Få taget foto med Sofus ved slotssøen

14:00 Regningsøvelse i voldgraven med helikopter

15:00 Oplev beredskabets hunde i aktion

16:00 Aktiviteterne slutter

Årets trafikhelt kåres

Som en del af kampagnen Trafiksikkerhed i Øjenhøjde uddeles prisen Årets Trafikhelt til et barn, som har gjort en forskel for andre i trafikken. Skolekammerater, lærere eller familie har indstillet børn til prisen. De eneste kriterier til de nominerede er, at barnet skal gå i 0.-5. klasse og have gjort en forskel for andre i trafikken. Det barn, der har gjort en særlig heltemodig indsats i trafikken kåres klokken 13 som "Årets Trafikhelt 2017".

 

Falck-redder for en hel dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce