Færgen sejler med flere biler og passagerer

Alsfærgens sommertrafik sætter flere rekorder. Privatfoto.

Færgen sejler med flere biler og passagerer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rederiet Færgen har opgjort sommerens trafiktal, som både viser vækst og en række trafikrekorder for AlsFærgen.

Faaborg: Flere og flere danskere får øjnene op for genvejen mellem Sønderjylland og Fyn med færgerne mellem Bøjden og Fynshav. Det er den nærliggende konklusion oven på rederiet Færgens opgørelse af sommertrafikken på ruten. Den viser således både vækst i forhold til højsæsonen i 2016 og ikke mindst en række trafikrekorder.

Samlet set viser trafiktallene, at der i højsæsonen er overført 29.859 personbiler, 89.574 passagerer og 88 busser mellem Bøjden og Fynshav. Der er tale om stigninger på fire procent for antallet af personbiler, syv procent for antallet af passagerer og 144 procent for antallet af busser i forhold til året før.

Samtidig udgør juli 2017 den største rejsemåned nogensinde for AlsFærgen. Her er overført 19.103 personbiler, 59.333 passagerer og 73 busser. I alle tre tilfælde er der tale om alle tiders rekorder for ruten. Ydermere udgør lørdag den 22. juli rutens største rejsedag nogensinde - igen for både personbiler, passagerer og busser. Sidstnævnte var afledt af Spejdernes Lejr 2017, der blev afholdt i Sønderborg.

- Vi kan konstatere, at både flere danskere og tyskere benytter Bøjden-Fynshav som et alternativ tilmotorvejen. Det skyldes i høj grad, at det er tidsmæssigt fordelagtigt, og derudover er der i min optik tale om Danmarks smukkeste færgetur, siger Lindy Kjøller, salgs- og marketingchef hos Færgen.

Som yderligere forklaring på væksten peger Lindy Kjøller på, at Færgen i 2015 indviede en ny AlsFærge, hvilket fordoblede kapaciteten på ruten. I maj fejrede Færgen 50-års jubilæum for ruten mellem Bøjden og Fynshav. /EXP

 

 

 

 

Færgen sejler med flere biler og passagerer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce