Fælleshuset fylder rundt


Fælleshuset fylder rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RINGE: Onsdag den 9. marts 1988 holdt foreningen bag Fælleshuset stiftende generalforsamling.

Initiativtageren var den tidligere Venstre- borgmester Erik Hansen, der sammen med forskellige foreninger, ønskede et medborgerhus, hvor brugerne kunne sætte deres præg gennem forskellige aktiviteter.

Efter en større ombygning og indretning ved hjælp af frivillig arbejdskraft blev Fælles huset, Det gamle Posthus, åbnet i juni måned 1988.

Dermed fylder medborgerhuset 20 år, og det fejres på behørig vis lørdag den 7. juni.

Festlighederne begynder allerede fra morgenstunden med gratis morgenmad fra klokken 9.30, mens Midtfyns Harmonikaorkester underholder.

Klokken 10.30 holder borgmester Bo Andersen tale, og efterfølgende taler en af drivkrafterne bag projektet Peter Flint Jensen.

Fra klokken 11 og til et stykke ud på eftermiddagen vil der være musikunderholdning ved jazzorkestret Senior Service, og her vil det også være muligt at købe grillpølser og drikkelse.

Ideen med Fælleshuset lever stadig, selv om der er sket meget gennem 20 år.

Blandt andet har Fælleshuset fået en cafe, hvor det ved hjælp af frivillige er muligt at købe dagens ret og kaffe fra mandag til fredag.

Foruden cafeen huset Fælleshuset også tre musikgrupper, en pensionistforening, der øver dilettant og mange andre.

På lørdag har man også chancen for at møde de forskellige foreninger inde i huset, hvor der vil være en kunstudstilling og en række andre aktiviteter..

Fælleshuset fylder rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce