Faaborgs unge klæder fremtiden af

Det dansk-norske par Ina Lykke Schmidt og Thomas J.R. Marthinsen har undervist forfatterholdet, som også i år udgiver en bog. Arkivfoto: Palle Søby

Faaborgs unge klæder fremtiden af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forfatterholdet i Faaborg-Midtfyn Ungdomsskole slutter også i år sæsonen af med at udgive en bog. Den hedder "Afklædt" og præsenteres i Ungdomshuset i Grønnegade fredag eftermiddag.

Faaborg: Hvad rører der sig i hovedet på Faaborgs unge? Hvordan ser de på fremtiden?

Det kan du få et indblik i, hvis du slår et smut forbi Ungdomshuset på Byskolen i Grønnegade fredag 25. maj klokken 17.

Her er der bog-release, hvor årets forfatterhold i Faaborg-Midtfyn Ungdomsskole vil præsentere den bog, som hele vintersæsonens arbejde er mundet ud i.

Bogen hedder "Afklædt". Den tager udgangspunkt i temaet fremtid og indeholder et væld af personlige, rå og stærke tekster og illustrationer, der giver en masse små "snapshots" fra forskellige verdener.

Samlingen indeholder alt fra haikudigte til romanuddrag, der alle er blevet til i løbet af efteråret og foråret på Ungdomshuset i Faaborg. Teksterne tegner et unikt billede af de unge menneskers blik på fremtiden, samtiden og på deres eget liv og giver læseren en oplevelse af at sidde tilbage med noget betydningsfuldt.

Ved lanceringen fredag eftermiddag kommer borgmester Hans Stavnsager og holder åbningstale. Nogle af de unge vil læse op fra bogen, og der vil være mulighed for at købe bogen til en særlig releasepris. Ved samme lejlighed udstilles bogens billeder. Arrangementet er gratis, og der vil blive serveret snacks og forfriskninger.

De unge, der har skrevet bidragene til bogen, er Benjamin Blirup Cilleborg, Laura Lykke Rauer Glavind, Cecilie Sterup, Frederikke Malling Hansen og Laura Vigelsø Kjær.

Forsiden og de fleste andre illustrationer er lavet af Ida Lejre Dyreborg, der har gået på Oliver Streichs kunsthold. Desuden er August Maahn Skyggebjerg Thomsen, Ella Frederiksen, Sofie Quang Høgh Nielsen og Liva Sofie Busk med som gæsteillustratorer.

Det er igen det dansk-norske par Ina Lykke Schmidt og Thomas J.R. Marthinsen, der har undervist forfatterholdet gennem vinteren og også været redaktører på bogen, som Thomas J.R. Marthinsen har designet.

- Det er et lille, men meget dedikeret hold i år med en meget talentfuld illustrator, nævner Ina Lykke Schmidt.

Sidste år udgav årets forfatterhold bogen "Udbrud".

Fredag eftermiddag lanceres bogen
Fredag eftermiddag lanceres bogen "Afklædt", som de unge forfatterspirer i ungdomsskolen har skrevet.

Faaborgs unge klæder fremtiden af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce