Faaborg-succes i Faxe Challenger


Faaborg-succes i Faxe Challenger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVANNINGE: Tredje afdeling af Faxe Challenger, der i weekenden blev afviklet i Faaborg Golfklub, blev en stor succes set med Faaborg-øjne.

Fem Faaborgspillere stillede lørdag til start til dagens 36 huller. Den svære bane og den tiltagende vind gjorde, at scores generelt blev meget høje, og at cuttet blev så højt som 19 over par efter de 36 huller. Det krav kunne alle fem Faaborgfolk indfri, og bedst var Jens Svendsen, klubbens nye trænerassistent, på en delt andenplads.

Også Mikael Olsen kunne med solidt spil spille sig i top 10, det samme som Jakob Jørgensen, der med en anden runde i to over par, spillede sig op blandt de 10 bedste.

Søndag var forholdene meget lig lørdag, og de 60-70 tilskuere kunne konstatere, at scores derfor igen blev relativt høje. Christian R. Henriksen fik dog allerede tidligt på dagen vist, at banen kunne "skydes lavt" og gik en runde i 70 slag, to under par, og dermed turneringens bedste runde og en endelig placering som delt nr. 11. Både Jakob Jørgensen og Mikael Olsen faldt lidt tilbage og sluttede som henholdsvis nummer 12 og 14.

Dermed lå forhåbningerne på Jens Svendsen, der i førerbolden skulle holde modstanderne stangen, og det gjorde han. Med en eagle (to under par) på 12. hul og en god birdie på 16. kunne Jens Svendsen med ét slags margin modtage en check på 3000 kroner som vinder af 3. afdeling af Faxe Challenger.

- Vi fik en vinder og tre mand i top 15, og det er mere end godkendt, konstaterede formanden for Sportsudvalget, Christian R. Henriksen.

Klubben håber også næste år at kunne være vært for en afdeling af Faxe Challenger.

Faaborg-succes i Faxe Challenger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce