Faaborg: Efter to shows på Polymeren i Årslev kom Faaborg-Midtfyn-bibliotekernes nye kulturtilbud "Talkshowet" med Mia Ben-Ami til Faaborg tirsdag aften. Her havde den tidligere radio S-FM-værtinde besøg af to forfattere, beat-poeten Claus Høxbroe og dokumentaristen Peter Grønlund til en snak om herrekultur.

Claus Høxbroe, litterært beslægtet med Allen Ginsberg og Dan Turèll, fortalte blandt andet om sin "dannelsesrejse", da han i 2008 skilte sig af med alle sine egendele for at bruge et år på de danske landeveje og læste op af et lille udvalg af sine digte.

Peter Grønlund har en fascination af kriminelle miljøer. Han har skrevet om graffiti-malere og hooligans og læste op af sin biografiske bog om morderen Seth Sethsen.

De to forfattere blev underholdende udspurgt af velforberedte Mia Ben-Ami, men desværre havde kun 10 publikummer fundet vej til biblioteket i Faaborg, hvor der ellers var gratis entre og billige øl.

Af Torsten Cilleborg

tc@faa.dk

  • JO -

    Af:

    Områderedaktør for Faaborg-Midtfyn med base i Faaborg. Har arbejdet med journalistik siden midten af 80'erne. Kom til Faaborg i 2006.