Faaborg møder Bent Nyegaards mandskab


Faaborg møder Bent Nyegaards mandskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDBOLD: Faaborg får en spændende pokalmodstander i ottendedelsfinalen på hjemmebane

FAABORG:Så blev spændingen endelig udløst. Faaborg HK's modstander i pokalturneringens ottendedelsfinale bliver Team Tvis Holstebro fra Håndboldligaen, og om man kan kalde det en heldig lodtrækning må blive en skønssag. Faaborg vil få det meget svært mod Team Tvis Holstebro, der med en femteplads var tæt på at komme med i slutrunden i år.

Jyderne har de seneste par år markeret sig som et hold, der hører til i toppen af dansk håndbold. Det består af mange gode spillere, som Faaborg uden tvivl vil få besvær med at tæmme, selv på hjemmebane.

Uanset resultatet vil kampen dog kunne blive årets håndboldoplevelse i Faaborg Hallen, og med til historien hører jo også, at den nye træner hos Team Tvis Holstebro såmænd er den tidligere GOG-træner, Bent Nye- gaard.

Han er uden tvivl en af dansk håndbolds største personligheder og har som afskedsgave til GOG været med til at skaffe årets Danmarksmesterskab til klubben.

Hellere GOG

Formanden for Faaborg HK Jan Klink Andersen er da heller ikke ked af lodtrækningen, selv op han hellere ville have mødt GOG eller Kolding, når modstanderen nu skulle være en liga-klub.

- Vi ser frem til en forrygende fest i Faaborg Hallen, når kampen skal spilles, og vi vil sætte alle sejl til for at skabe stemning og fest før, under og efter kampen. Resten er så op til spillerne, siger han.

Der er endnu ikke sat dato på afviklingen, men Faaborg HK vil hurtigst muligt tage kontakt til Holstebro for at få aftalt en sådan.

Formentlig vil kampen blive spillet midt i september.

Det gør det ekstra spæn-dende, at opgøret i Faaborg er en knald-eller-fald-kamp.

Vinderen kvalificerer sig direkte til kvartfinalen.

Faaborg møder Bent Nyegaards mandskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce