Faaborg-kørere til NM i bilorientering

Morten Jæger og Bent Mikkelsen fra henholdsvis Vester Skerninge og Faaborg skal til NM i bilorientering i den grønne firhjulstrukne Toyota. Privatfoto.

Faaborg-kørere til NM i bilorientering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fynsk mandskab fra Faaborg-egnen til nordisk mesterskab i bilorientering i jyske Gjern.

Faaborg: Morten Jæger og Bent Mikkelsen fra henholdsvis Vester Skerninge og Faaborg er om bord i den grønne, firhjulstrukne Toyota Rav-4, når kampen om det nordiske mesterskab i bilorientering skydes i gang fredag 20. og lørdag 21. april. Det sker i Midtjylland med basen i Gjern, hvor Aarhus Automobil Sport står for at afvikle Tømmergaarden-løbene.

Bent Mikkelsen er manden med kortet, der skal guide Morten Jäger rundt på de to ruter, som køres henholdsvis fredag og lørdag. Og han er en erfaren herre. Han begyndte nemlig i sporten tilbage i 1981. Her var han i øvrigt chauffør, men skiftede snart til rollen som kortlæser, og siden 2016 har han dyrket sporten sammen med Morten Jäger, der i øvrigt er hans papsøn. I fjor sikrede de sig bronzemedaljerne i det nordiske mesterskab.

Tømmergaard-løbene arrangeres af Aarhus Automobil Sport, hvor Bernd Thrysøe og Hans Ole Nielsen har udformet to ruter på henholdsvis 60 og 75 kilometer med base i Gjern mellem Silkeborg og Aarhus.

Løb på mark- og skovveje

- Morten Jæger og Bent Mikkelsen kommer ikke bare til at køre på de normale asfalterede veje, men skal også ud at køre på både mark- og skovveje, lover Bernd Thrysøe.

- For at vi kan afvikle løbene, har vi været ude og indhente godt 75 lodsejertilladelser til hver rute. Det er vi utrolig glade for, for uden velvillighed hos beboerne langs ruten og ejerne af de skove og marker, vi skal igennem, havde det ikke været muligt at gennemføre løbene.

De fleste deltagere skal i øvrigt bruge mellem fire og syv timer på at gennemføre løbet. /EXP

Faaborg-kørere til NM i bilorientering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce