Faaborg klar til udsalgsfest


Faaborg klar til udsalgsfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Sydlandsk sommerstemning og masser af fis og ballade i gaderne. Sådan lyder Handelsstandsforeningens opskrift på dagens store sommerarrangement Open by Night i Faaborg i aften.

- Jeg tror, det bliver en kanon dag. Der er mange mennesker i byen i øjeblikket, og så er det jo også nogenlunde fornuftigt vejr. Desuden er det jo gået hen og blevet tradition for mange, at de skal med til arrangementet, fortæller formanden for handelsstandsforeningens aktivitetsudvalg, Lars Pedersen.

Han gætter på, der kommer mere end 10.000 mennesker gennem Faaborgs gader i løbet af dagen. Og ligesom de foregående år er der noget for enhver smag på programmet.

Gøgleren Benjamin og hans makker fra Cirkus Big står for morgenvækning og underholdende reklame på campingpladser og andre turistområder, inden butikkerne slår dørene op for de gode tilbud klokken 10. Over middag er der blandt andet musik på torvet og ved SuperBrugsen, og hoppepude og guldgraveri for de små. Til aften kan man hvile fødderne og samle nye kræfter ved fællesspisningen i torveteltet. Festlighederne slutter med festfyrværkeri på havnen klokken 22.30.

- Vi har prøvet at brede underholdningen mere ud i år, så det hele ikke foregår på torvet, og det glæder vi os til at se, hvordan virker, siger Lars Pedersen.

Faaborg klar til udsalgsfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce