Faaborg får en bylivs- og erhvervskoordinator

Den kommende Bylivs- og Erhvervskoordinator i Faaborg skal blandt sørge for, at der ikke bliver for mange af den her slags butiksruder i Faaborg. Arkivfoto: Jørgen Outzen

Faaborg får en bylivs- og erhvervskoordinator

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stillingsopslaget er ved at være klar, og stillingen skal ifølge planen besættes fra 1. august.

Faaborg: Er du en engageret og innovativ ildsjæl, der kan være med til at udvikle Faaborgegnens mange potentialer som et godt sted at bo, leve og nyde?

Vil du i samarbejde med byens mange virksomheder, butikker, restauranter, hoteller, øvrige turistaktører samt forenings- og kulturlivet være med til at skabe forandring og udvikling på Faaborgegnen?

Kan du svare ja til dette, var det måske en ide at søge jobbet som bylivs- og erhvervskoordinator i Faaborg.

Stillingen er ikke slået op endnu, men et udkast til stillingsopslaget ligger klar, og stillingen vil blive slået op ret hurtigt efter, at fællesforeningen "Vores Faaborgegn" bliver en realitet på en stiftende generalforsamling den 7. juni.

En Bylivs- og Erhvervskoordinator forventes at kunne tiltræde den 1. august, og det bliver en 30-37 timers stilling med arbejdssted centralt i Faaborg.

Af udkastet fremgår det også, at en kommende bylivs- og erhvervskoordinator blandt andet vil blive målt på sin evne til at skabe synergi og sammenhæng mellem handel, turisme og erhverv på hele Faaborgegnen.

Succeskriterier vil også være at kunne nytænke og styrke detailhandlen, således at der sikres aktivitet i alle butikslokaler i Faaborg bykerne inden 2019.

Desuden skal koordinatoren i samarbejde med foreningens medlemmer og øvrige aktører sikre og synliggøre flere events i bymidten og skabe sammenhæng med øvrige events på egnen.

Endelig skal den nyansatte være med til at sikre sin egen stilling ved at gøre Vores Faaborgegn økonomisk bæredygtig, så koordinatorstillingen kan fortsætte uden et kommunalt tilskud i 2019.

Arbejdet som bylivs- og erhvervskoordinator vil blive understøttet af bestyrelsen i foreningen "Vores Faaborgegn", som vedkommende også refererer til - i det daglige vil dette være bestyrelsesformanden.

Der vil blive lagt vægt på, at en meget stor del af arbejdstiden vil bestå af opsøgende besøg hos forretninger, virksomheder og foreninger.

Ringe er i gang
Faaborg-Midtfyn Kommune har sat to gange 700.000 kroner af til aflønning af en Bylivs- og Erhvervskoordinatorer i Faaborg og en bymægler i Ringe frem til udgangen af 2018.I Ringe hedder jobfunktionen "bymægler", og her valgte man at dele stillingen i to. Så 1. maj tiltrådte Bjarne Dyrehauge og Tine Lorentzen som Ringes bymæglere.

Fællesforeningen Vores Faaborgegn stiftes den 7. juni, og det bliver med Shopping Faaborg og turistforeningen som fødte medlemmer.

Faaborg får en bylivs- og erhvervskoordinator

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce