Faaborg er klar til Lilholt og Madsen

Johnny Madsen.Foto: Kim Rune
Foto: Kim Rune/Fyens Stiftstidende

Faaborg er klar til Lilholt og Madsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billetsalget til dette års koncert med Lars Lilholt Band og Johnny Madsen Band på Cirkuspladsen i Faaborg er for alvor i gang, og formanden for Rock Under Dugen, Thomas Jørgensen, har svært ved at få armene ned.

- Billetsalget går forrygende, vi havde knap turdet håbe på at komme så godt fra start. Sidste år havde vi næsten udsolgt, og i år ligger vi på nuværende tidspunkt faktisk med et højere salgstal, end vi gjorde sidste år omkring denne tid, så det er helt fantastisk, siger han.

Og med en sammenlagt erfaring fra otte årtier på den danske musikscene. Et utal af hits i bagkataloget, hvor en række af dem for længst er blevet til udødelige klassikere, bliver der rig mulighed for lørdag den 21. maj at synge med på hits som Kald det Kærlighed, Cafe Måneskin og Færgemand.

Et stort cirkustelt skaber rammen om festen, der starter med mulighed for spisning, efterfulgt af først Johnny Madsen Band, derefter Lars Lilholt Band på scenen.

Til sidst sluttes aftenen med et kæmpe afterparty, hvor de sidste dansetrin kan rystes ud af kroppen.

Baren vil selvfølgelig være fyldt op med kolde øl og vine, og der vil være mulighed for gode snakke på pladsen foran i aftensolen.

- Vi håber på en kæmpe byfest, hvor hele byen vil bakke op, så der forhåbentligt bliver mulighed for at fortsætte samarbejdet, siger Thomas Jørgensen.

Faaborg er klar til Lilholt og Madsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce