Faaborg Orienteringsklub nomineret til initiativpris

Både Faaborg Orienteringsklub og Emma Klingenberg og Tue Lassen har haft et forrygende år med i alt tre guldmedaljer ved VM - to til Emma og en til Tue.

Faaborg Orienteringsklub nomineret til initiativpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets store sportshow i Odense Idrætshal foregår lørdag 23. januar

Til Sportslørdag 2016 lørdag d. 23. januar uddeler Fynske Idrætsforbund: Fynsk Idræts Initiativpris.

Prisen overrækkes ved det store awardshow i Odense Idrætshal.

Og en af de tre stærke nominerede er vores egen Faaborg Orienteringsklub.

Faaborg Orienteringsklub har markeret sig stærkt i det forgangne år, lyder det i begrundelsen. På elitesiden kom klubbens bedste eliteløbere Emma Klingenberg og Tue Lassen hjem med henholdsvis to og en guldmedalje fra VM.

Klubben gør meget for at udbrede kendskabet til orienteringsløb på skolerne i Faaborg-Midtfyn Kommune. Klubben har fået tegnet kort over Ringe og Ryslinge som en del af forbundets Find Vej-satsning og har tilsvarende kort i Svanninge Bakker. På arrangementsfronten var klubben sammen med andre fynske klubber arrangør af Påskeløbet med 2000 deltagere, og klubben er en aktiv medspiller i Faaborg Outdoor Event, og den samarbejder med de andre fynske klubber om en sprint-weekend, der bringer orientering ind i de fynske byer. I 2015 bragte det for første gang orienteringssporten til Ærø.

De to andre nominerede er Nyborg Sejlforening, der rykker lige nu og blandt andet har oprustet kraftigt med nyt udstyr til ungdomsafdelingen.

Og så er det Odense Sportscentrum, som har forvandlet et nedlagt butikscenter til Nordens største kampsportshus. De har indtil videre samlet 24 forskellige småklubber under samme tag.

Fælles for de tre nominerede er, at de alle har taget nogle initiativer i forhold til at styrke sin klub, idræt og ikke mindst noget, der kommer ungdommen til gode.

Vinderen vil modtage 10.000 kroner.

Faaborg Orienteringsklub nomineret til initiativpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce