43-årige Heidi Juul Madsen stopper som sundhedschef i Odense for at blive stabschef i Faaborg-Midtfyn Kommune. Det er anden gang på få måneder, at Faaborg-Midtfyn henter en topchef i Odense.

43-årige Heidi Juul Madsen bliver ny chef for Politik og Strategi-staben i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Heidi Juul Madsen bliver dermed chef for en af de seks kommunale afdelinger, der rangerer lige under den kommunale direktion, og som blev resultatet af en omfattende chefreform i efteråret, hvor Faaborg-Midtfyn Kommune sammensmeltede flere kommunale afdelinger og samtidig sagde farvel til flere topchefer.

Med et ansigt i spidsen for Politik og Strategi er sidste kort i chefkabalen fundet - og Heidi Juul Madsen blev valgt blandt 34 ansøgere til den attraktive chefstilling.

Heidi Juul Madsen er uddannet cand.oecon. og kommer fra en stilling som sundhedschef i Odense Kommune. Her har hun i forskellige stillinger gennem de seneste 15 år arbejdet med både sundhed, økonomi- og organisationsudvikling, kommunikation, HR samt børn og unge.

Det er anden gang inden for få måneder, at Faaborg-Midtfyn Kommune henter en topchef fra Odense. Sidste gang var, da Helene Bækmark forlod posten som ældredirektør i Odense for at blive kommunaldirektør i Faaborg-Midtfyn. Helene Bækmark startede så sent som 4. januar - og nu har hun altså hyret Heidi Juul Madsen, der begynder i jobbet på rådhuset i Ringe 1. marts.

- Heidi Juul Madsen har en utrolig bred kommunal erfaring og er vant til samspillet med det politiske niveau. Hun har værdifulde erfaringer med at udvikle og implementere nye organisationer, som passer som hånd i handske med de opgaver, vi skal have løst. Vores fokus er nu at skabe en organisation, som kan leve op til de politiske målsætninger for vores organisation og for vores egn, siger kommunaldirektør Helene Bækmark i en pressemeddelelse og samme sted erklærer Heidi Juul Madsen sig klar til at være med til at forsætte Faaborg-Midtfyn Kommunes ambitiøse udvikling.

- Udvikling af nye politiske processer og helt nye ledelsesmæssige sammenhænge er meget interessante opgaver, som jeg ser frem til, men jeg glæder mig også til at skabe gode rammer for den nye stab, så vi sammen kan blive en værdiskabende samarbejdspartner for hele organisationen, siger Heidi Juul Madsen.

  • Journalist portræt

    Af:

    Lokalredaktør siden 2009 på Fynske Mediers redaktion i Ringe, hvor jeg laver lokaljournalistik om Midtfyn til Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis, ugeavisen Midtfynsposten samt fyens.dk og mitfyn.dk. Tidligere lokalredaktør på Fyens Stiftstidende i Faaborg. Ansat i Fynske Medier/Fyens Stiftstidende siden 2006.