Faaborg-Hal har travlt


Faaborg-Hal har travlt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FAABORG: Den selvejende institution, Faaborg-Hallen, har travlt. Det er således stadig bestyrelsens håb, at den ekstra træningshal, hal 2, kan stå klar 1. oktober - eller kort tid derefter.

- Det er selvfølgelig vigtigt for økonomien, at vi får så meget med af foreningssæsonen 2005/2006 som muligt, understreger Ole Vojdeman, formand for hallen.

Faaborg-Hallen har ifølge Ole Vojdemann fået to af de store hurdler af vejen - gennem Nykredit A/S er der således opnået en 100 procent finansiering af projektet, og samtidig har bestyrelsen fået skriftligt håndslag på, at byggemomsen vil blive refunderet.

Godkendelse af projekt

Men der er stadig et par forhindringer, inden byggearbejdet vil kunne gå i gang. Faaborg Kommune skal godkende det endelige projekt - og byrådet skal godkende en lokalplan for området. Arbejdet med lokalplanen er allerede i gang, og Ole Vojdeman siger, at halbestyrelsen meget snart vil henvende sig til Erhvervs- og Kulturudvalget samt til Teknik- og Miljøudvalget med hensyn til at få en godkendelse af det endelige byggeprojekt.

Faaborg-Hallen har tidligere udskrevet en arkitektkonkurrence om en hal 2 - en konkurrence, som blev vundet af arkitekt Ib Tagel fra Faaborg.

- Men tingene ligger ikke mere fast, end vi er klar til at diskutere med kommunen omkring den endelige udformning af byggeriet, understreger Ole Vojdeman.

I forbindelse med hal 2 er der indlagt en forhøjelse af det årlige driftstilskud til hallen på 400.000 kroner i det kommunale budget.

For øjeblikket er der en strid mellem Faaborg Kommune og den selvejende institution Hornehallen omkring driftsstøtten til Hornehallen (se foregående side) - en strid, hvor netop byggeriet af en hal 2 i Faaborg har været sat over for tilskuddet til Hornehallen.

- Jeg har ingen kommentarer til sagen fra Horne. Jeg mener, der er tale om to forskellige sager, lyder det imidlertid fra Ole Vojdeman.

Faaborg-Hal har travlt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce